Yritys

Endomed Oy on suomalainen vuonna 1993 perustettu yritys, joka tuo maahan korkealaatuisia kirurgisia kerta- ja monikäyttöisiä tuotteita sekä laitteita.

Erittäin kokenut ja asiantunteva oma myyntiorganisaattiomme myy- ja kouluttaa maahantuomiemme tuotteiden käytön asiakkillemme.

Tärkeimmät osaamisalueemme ja asiakassegmenttimme ovat  gastro-, gynekologinen- ja urologinen laparoskoppinen kirurgia, avokirurgia, endoskopia sekä endourolgia.

Pyrimme tarjoamaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön laadukkaita, lisäarvoa tuottavia ja tutkittuja kirurgisia tuotteita kunkin osaamisalueemme johtavilta valmistajilta, joita edustamme yksinoikeudella Suomessa.

Yksi toimintaperiaatteemme kulmakiviä on olla läsna ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä esimerkkinä mainittakoon esimekiksi varastomme, joka sijaitsee Helsingissä ja jossa varastoimme kaikki kuluvimmat tuotteet. Toimitamme kaikki ennen klo 14.00 arkipäivinä saamamme tilaukset seuravaksi työpäiväksi asiakkaan ilmoitamaan toimituspisteeseen. Kuljetuksemme hoitaa Schenker Logistics.