Takaisin

AirSeal

Airseal® iFS on ainoa reaaliaikainen insufflaattori järjestelmä laproskooppisiin- tai robottiavusteisiin leikkauksiin.

AirSeal iFS laittessa on kolme(3) eri toimintoa:

  1. Standard insufflation mode, tavallinen insuffloint(kaasuntäyttö)
  2. Smoke Evacuation mode, insufflointi(kaasuntäyttö) ja savunpoisto jolloin käytetään siihen tarkoitettua SEM-EVAC® letkustoa ja tavallisia sairaalassa käytössä olevia troakaareja. Smoke Evacuation Mode on täysin suljettu järjestelmä, jossa kaasu kierrätetään 0,001 Micron suodattimen kautta takaisin vatsaonteloon samalla suodattaen siitä savu- ja muut terveydelle vaaralliset partikkelit.
  3. AirSeal Mode, realiaikainen insufflointi ja paineenvalvonta sekä savunpoisto(0,001 Micron suodatus), jolloin siihen käytetään ASEM-EVAC1 kolmilumenista letkustoa sekä sopivan kokoista AirSeal® troakaaria. AirSeal Mode mahdollistaa laparoskooppisen leikkauksen tekemisen myös erittäin alhaisilla vatsaontelon paineilla kuten 6mmHg. AirSeal Moden leikkauksen aikaiset- ja leikkauksen jälkeiset edut potilaalle on dokumentoitu yli 70:sä lääketieteellisessä julkaisussa.
AirSeal® Robotic on Intuitive Inc. kanssa yhteistyössä kehtitetty järjestelmä, joka on tarkoitetuu käytettäväksi da Vinci XI® robotin yhteydessä.  

 

Takaisin