Takaisin

Instrumenttien huoltopalvelu

Kallisarvoiset instrumentit vaativat täydellistä huoltoa.
Instrumentit ovat elintärkeitä, ja niitä pitää käsitellä sen mukaisesti. Uusien instrumenttien investointiin liittyy suuri vastuu, ja instrumenteista tulee pitää hyvää huolta myös hankinnan jälkeen.
Stille-alkuperäishuolto pitää instrumentit kunnossa ja takaa tuotteiden elinikäisen tarkkuuden ja täydellisyyden. Säännöllinen huolto pidentää instrumentin käyttöikää, mutta on lisäksi ehdottoman tärkeää potilasturvallisuuden kannalta.
Instrumenttien käyttöikä pitkittyy huomattavasti, kun niitä huolletaan säännöllisesti. Tämä pätee erityisesti leikkaaviin instrumentteihin. Stillen instrumentit ovat suunniteltuja kestämään pitkään. Esimerkiksi saksiterää teroitettaessa, terän materiaalia pyritään poistamaan vain minimaalisesti, joka lisää teroituskertojen mahdollisuutta. Sakset irrotetaan liitoskohdasta erilleen, jolla mahdollistetaan oikeanmuotoinen teroitus ja puhdistus. Liitoskohdassa oleva ruuvi säädetään teroituksen jälkeen ja leikkuukulma kalibroidaan – tämä on todella tärkeää maksimaalisen leikkuusuorituksen ylläpitämiseksi.

Stille huoltaa myös muiden valmistejien instrumentteja samalla pieteetillä kuin ne olisivat Stillen valmistamat.

Kaikista huolloista ja korjauksista vastaavat samat ammattitaitoiset instrumenttisepät, jotka ovat myös alun perin Stillellä valmistaneet instrumentit.

Lataa itsellesi ohessa oleva instrumenttien huoltokaavake ja lähetä instrumenttisi huoltoon Stillelle!


Takaisin