Takaisin

Instrumenttien huoltopalvelu

Kallisarvoiset instrumentit vaativat täydellistä huoltoa.

Instrumentit ovat elintärkeitä investointiin liittyy suuri vastuu, ja niitä pitää käsitellä ja  sen mukaisesti sekä pitää hyvää huolta myös hankinnan jälkeen.

Stille-alkuperäishuolto pitää instrumentit kunnossa ja takaa tuotteiden elinikäisen tarkkuuden ja toimivuuden. Säännöllinen huolto pidentää instrumentin käyttöikää, mutta on lisäksi ehdottoman tärkeää potilasturvallisuuden kannalta.

Instrumenttien käyttöikä pitkittyy huomattavasti, kun niitä huolletaan säännöllisesti mikä pätee erityisesti leikkaaviin instrumentteihin.

Stillen instrumentit ovat suunniteltuja kestämään pitkään. Esimerkiksi saksiterää teroitettaessa, terän materiaalia pyritään poistamaan vain minimaalisesti, jonka ansiosta skasia voidaan teroittaa useita kertoja. Sakset irrotetaan liitoskohdasta erilleen, jolla mahdollistetaan oikeanmuotoinen teroitus ja puhdistus. Liitoskohdassa oleva ruuvi säädetään teroituksen jälkeen ja leikkuukulma kalibroidaan – tämä on todella tärkeää parhaan mahdollisen leikkaavuuden ylläpitämiseksi.

Stille huoltaa myös muiden valmistejien instrumentteja samalla pieteetillä kuin ne olisivat Stillen valmistamat.

Kaikista huolloista ja korjauksista vastaavat samat ammattitaitoiset instrumenttisepät, jotka myös alun perin ovat valmistaneet Stille  instrumentit.

Lataa itsellesi ohessa oleva instrumenttien huoltokaavake ja lähetä instrumenttisi huoltoon Stillelle!


Takaisin